Logo
n 800 100 030   Volejte zdarma Po–Pá 8.00-17.00
7743

Tyčový ruční vysavač akumulátorový Polti Forzaspira SLIM SR100 bezsáčkový, Černá

Tyčový ruční vysavač akumulátorový Polti Forzaspira SLIM SR100 bezsáčkový, Černá

Bezdrátový tyčový dobíjecí vysavač, nastavení síly sání, provoz až 50 min, baterie 21,9 V/Lithium, doba nabíjení 4 hod, objem sběrné nádoby 0,5 l, kartáč s LED osvětlením, 3 stupně filtrace, cyklónová filtrace, omyvatelný HEPA filtr, vysavač 2v1 zobrazit celý text
Kód: 10920283
Očekáváme
25. 7. 2024

Vaše cena:
6 399 Kč bez DPH
7 743 Kč vč. DPH
Množství:
800 100 030 Po–Pá 8.00-17.00

Svobodný úklid bez kabelů

Forzaspira SLIM SR100 je bezdrátový vysavač. Byl navržen tak, aby zaručil maximální svobodu pohybu a pomohl vám snadno vysát i těžko dosažitelná místa od podlahy až ke stropu. Stačí jen připojit jednu z šikovných hubic, která je součástí příslušenství a můžete efektivně vyčistit celý dům.

Ještě nikdy jste nedosáhli tak vysoko

Lehký a všestranný Forzaspira SLIM SR100 lze jednoduše upravit pomocí příslušenství. Vyzkoušejte prodlužovací hubici, která vám zaručí, že dosáhnete na každou nečistotu u vás doma - ať už se jedná o zaprášený roh za gaučem nebo pavučinu na stropě.

Tyčový ruční vysavač akumulátorový Polti Forzaspira SLIM SR100 bezsáčkový


Z čalouněného nábytku odstraní každé zrnko prachu

Přenosný: rychlý úklid na dosah ruky

Forzaspira SLIM SR100 změní váš každodenní úklid v příjemnou a rychlou činnost. Připojením zůžovací trysky nebo hubice s nylonovými štětinami dokážete pohodlně odstranit prach a nečistoty i z malých povrchů, jako je například čalouněný nábytek, police, zásuvky, skříně a interiéry automobilů.

Pro čistý vzduch

Cyklonový chod motoru v kombinaci se třemi filtračními stupni zaručuje vysoký výkon a čistší vzduch: různé filtrační stupně zachytí i ty nejjemnější částice nečistot. Filtr Hepa 10 je odnímatelný a omyvatelný. Z přístroje ho vyjmete jediným pohybem a následně ho můžete snadno a rychle vyčistit.

 

Motorový kartáč s LED osvětlením

Motorový kartáč FORZASPIRA SLIM SR100 mechanickým působením štětin odstraní i nejvzpurnější nečistoty. Byl navržen pro dosažení maximálního výkonu na všech typech podlah, včetně koberců a předložek. LED osvětlení vám pomůže detekovat skryté nečistoty pro ještě efektivnější úklid.

Pro všechny podlahy, dokonce i parkety

Ideální pro úklid všech typů podlah: u modelu Forzaspira SLIM SR100 není nutné měnit kartáč, protože je navržen tak, aby mohl plynule přejíždět z dlažby na koberec, ale také na dřevěné parkety.

Tyčový ruční vysavač akumulátorový Polti Forzaspira SLIM SR100 bezsáčkový


Rychlá a snadná údržba díky bezsáčkovému systému

Praktický a pohodlný

Vysavač Forzaspira SLIM SR100 má ergonomickou rukojeť, která se pohodlně drží a lehce ovládá i během dlouhého úklidu. SLIM SR100 je bezdrátový a váží pouze 2,6 kg, takže můžete uklízet všude a jen s minimálním úsilím. Po dokončení vysávání zasuňte vysavač do držáku na stěně, tam bude stále k dispozici až do přístího úklidu.

Příslušenství pro všechny povrchy

Sada pro čištění malých povrchů je ideální pro důkladné čištění i nejobtížněji dosažitelných míst: zúžovací tryska je skvělá na úklid sedacích souprav, čalounění a interiérů automobilů, zatímco sací hubice s nylonovými štětinami dokáže efektivně odstranit prach z knihoven a skříní.

Bezsáčkový, snadno se udržuje

Forzaspira SLIM SR100 je bezsáčkový vysavač a díky tomu je jeho údržba snadná a rychlá: k vyprázdnění prachového zásobníku vám postačí jediné stlačení tlačítka.


Parametry:

Typ vysavače: bezsáčkový, tyčový
Provozní doba: 50 min
Doba nabíjení baterie: 4 h
Filtrace: HEPA filtr, cyklónová
Objem sběrné nádoby: 0,5 l
Barva: černá

Rozměry:

0
Hodnotilo 0 zákazníků
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
Napište nám recenzi na tento produkt

Celkové hodnocení:

PODOBNÉ PRODUKTY

  • Detail produktu
Tyčový ruční vysavač akumulátorový Polti Forzaspira SLIM SR100 bezsáčkový
Tyčový ruční vysavač akumulátorový Polti Forzaspira SLIM SR100 bezsáčkový, Černá
6 399 Kč bez DPH
Očekáváme
25. 7. 2024

Váš košík je prázdný

Kancelářský nábytekKancelářský nábytek O
Židle a křeslaŽidle a křesla O
Kancelářské vybaveníKancelářské vybavení O
Kuchyně a jídelnyKuchyně a jídelny O
Šatny a jejich vybaveníŠatny a jejich vybavení O
Zahradní nábytekZahradní nábytek O
Dílna a skladDílna a sklad O
Dům, byt, zahradaDům, byt, zahrada O