Logo
n 800 100 030   Volejte zdarma Po–Pá 8.00-17.00

Reklamní poutače

Ideální prvky pro prezentaci nejrůznějších informací či sdělení. Nabízíme široké spektrum moderních poutačů, které na frekventovaných a viditelných místech spolehlivě zaujmou. Vybíráte poutač do interiérů, nebo do venkovních prostorů? Jak se při výběru správně rozhodnout?

zobrazit celý text

Jedná se o produkty, které svým vzhledem a designovým pojetím přilákají pozornost a stanou se tak praktickým dodavatelem vystavených informací.

Jak se tedy správně rozhodnout?

Reklamní poutače jsou obecně rozlišovány na interiérové a venkovní. Všechny venkovní poutače jsou však využitelné také v interiérech, ale vzhledem ke svému zpracování jsou mnohem dražší, než ty interiérové. Naopak poutače pro použití ve vnitřních prostorech jsou konstruovány maximálně pro chráněné a kryté exteriéry.

Základním faktorem pro výběr, pomocí kterého se rozhoduje většina zákazníků, je volba vhodných velikostí. Těch nabízíme opravdu široké spektrum. U všech nabízených typů poutačů rozlišujeme mezi nejdůležitějšími parametry především celkové rozměry konstrukcerozměry prezentační plochy nebo uzpůsobení pro tabulkový formát.

Rozměry konstrukce – jsou značeny v cm, většinou ve formátu délka x šířka x výška

Uzpůsobení pro tabulkový formát – v nabídce poutačů lze najít velikosti formátu od A9 až po B0

Rozměry prezentační plochy – velikost viditelného obsahu, který není zakrytý rámem

Reklamní poutače dělíme do 5 základních kategorií.


Reklamní áčka

Áčkové reklamní stojany jsou pro prezentaci velmi populární. Působí moderním dojmem a vyznačují se také svou praktičností. Dají se totiž pohodlně přenášet na potřebná místa a vzhledem ke svému zpracování jsou velmi stabilní na všech typech povrchů.

V kategorii reklamních áček aktuálně nabízíme poutače hliníkovédřevěné a digitální.

Reklamní áčko

 

Hliníkové reklamní áčko

Hliníkové reklamní poutače jsou ideální především pro prezentaci tiskovin. Jejich velkou výhodou je jednoduchá výměna obsahu, která je zajištěna pomocí klaprámu. Stačí tedy pouze sklopit jednu ze stran rámu a tiskovinu vložit. Hliníková áčka jsou vhodná jak pro interiéry, tak i do exteriérů bez ohledu na počasí. Můžete je skvěle využít například před obchodem, restaurací nebo před firmou, kde vám poskytne oboustrannou plochu pro vaši reklamu.

Dřevěné reklamní poutače

Pokud toužíte po kreativnějším řešení, pak nabízíme také dřevěná reklamní áčka. Na tyto poutače můžete pomocí křídových popisovačů jednoduše psát či malovat, a především pak upravovat přesně podle aktuálních potřeb. Tento typ navíc disponuje elegantním designem v kombinaci retra i moderny a zaručeně tak podtrhne styl vašeho podniku. Dřevěné reklamní poutače jsou vhodné zejména do interiérů, ale i do venkovních prostorů při příznivém počasí.

Digitální reklamní poutače

Digitální reklamní poutače jsou výborným řešením pro často se měnící reklamu nebo pro prezentaci videí. Tyto poutače jsou vybaveny digitálním monitorem a jsou skvěle využitelné v interiérech a krytých exteriérech, kde jistě přilákají pozornost nejednoho pozorovatele. Největší výhodou digitálních poutačů je velmi jednoduchá obměna prezentovaného obsahu a také odolná konstukce, která monitor dokonale ochrání.


Windtalkery

Windtalkery patří mezi prezentační vybavení, které doporučujeme především pro venkovní prostředí. Největší výhodou tohoto typu je vysoká odolnost proti počasí. Díky mohutné podstavě, která se dá u mnoha typů zatížit, je také velmi stabilní v silném větru.

Rozlišujeme je zejména podle zpracování konstrukce a typu podstavy. Dále pak také podle velikosti či prezentační plochy. Jedná se o produkty, které svým vzhledem a designovým pojetím přilákají pozornost a stanou se tak praktickým dodavatelem vystavených informací. Windtalkery jsou velmi efektivním řešením pro prezentaci na frekventovaných a viditelných místech, kde spolehlivě zaujmou.

Windtalker

 

Windtalkery jsou sice převážně určeny pro venkovní prostředí, to však neznamená, že se nedají využít také v interiérech. Nejdůležitější předností tohoto nástroje je základna, která zajistí výbornou stabilitu i při náročných podmínkách. Aktuálně nabízíme buď kovové základny ve tvaru H, nebo plnitelné základny z plastu, které se dají zatížit například vodou či pískem.

Kovová základna

Plastová základna


Klaprámy

Klaprámy neboli zaklapávací rámy jsou jedním z moderních a velmi atraktivních způsobů prezentace nejrůznějších oznámení, plakátů či jiných tiskovin. Ty skvěle zaujmou nejen v kancelářském prostředí, ale i při venkovním využití.

Elegantní hliníkové rámy je možno velice snadno připevnit ke zdi, kde nezaberou prakticky žádné místo a stanou se tak středem pozornosti. Samotná výměna obsahu v klaprámu je pak velmi jednoduchá, protože stačí pouze sklopit jednu ze stran rámu a tiskovinu pohodlně vložit, což zabere jen pár vteřin.

Klaprám

 

Klaprámy nabízíme v mnoha velikostech odpovídajících klasickým formátům od A5 po A0. Každý si tedy vybere ten vhodný pro svou prezentaci. Jednotlivé rámy se však od sebe liší stylem rohů. V nabídce máme klaprámy s ostrými a oblými rohy, kdy každý z těchto typů může zapadnout do jiných prostředí.

Ostré rohy rámu

Oblé rohy rámu

 

Světelné klaprámy

Jedná se o produkty, které by jistě neměly chybět v žádné atraktivní kanceláři, kde se stanou snadno středem pozornosti i díky svému LED osvětlení. Světelné klaprámy jsou velmi efektivním řešením pro prezentaci na frekventovaných a viditelných místech, kde spolehlivě zaujmou.


Informační panely

Informační panely patří mezi moderní vybavení pro prezentaci vašich reklamních sdělení či nejrůznějších informací. Jsou rozlišovány zejména podle jejich zpracování a umístění, ale samozřejmě také podle velikosti, prezentační plochy nebo způsobu osvětlení.

Jedná se o produkty, které svým vzhledem a designovým pojetím přilákají pozornost a stanou se tak praktickým dodavatelem vystavených informací. Informační panely jsou velmi efektivním řešením pro prezentaci na frekventovaných a viditelných místech, kde spolehlivě zaujmou.

Informační panel

 

Nabízíme hned dva typy informačních panelů, a to panely světelné a digitální.

Světelný panel

Digitální panel

 

Světelné informační panely

Světelné informační panely nabízíme ve formě plakátových totemů, závěsných panelů, magnetických rámů nebo menu stojanů. Vložený plakát je vždy nasvícen pomocí technologie LED nebo zářivkovým osvětlením. Panely mohou být jednostranné i oboustranné.

Digitální informační panely

Digitální informační panely máme ve formě totemů, závěsných panelů, panelů na zeď nebo do výloh. Každý z digitálních panelů je možno zakoupit buď samostatně, nebo s obrazovkou ve full HD rozlišení. Panely mohou být jednostranné i oboustranné. Nahrávání obsahu u tohoto typu probíhá velmi pohodlně pomocí USB rozhraní.


Informační stojánky

Informační stojánky představují praktický doplněk pro uchycení a prezentaci nejrůznějších tiskovin, plakátů či bannerů. Ty najdou své využití všude tam, kde je zapotřebí upoutat pozornost. Tedy nejen v kancelářském prostředí.

Tyto elegantní stojánky disponují stabilními základnami a je tak velmi jednoduché a pohodlné je umístit na vámi vybrané místo. Výměna obsahu je pak velice snadná, protože obvykle zcela postačí vložit tiskovinu mezi dvě ochranné desky, které navíc tiskovinu ochrání před poškozením nebo vyblednutím.

Informační stojánek

 

Nabízíme celkem 4 typy informačních stojánků, a to pak především pro kancelářská prostředí a restaurace. V nabídce máme stojánky plastovéplexidřevěné či magnetické, které mohou být navíc i otočné či nastavitelné.

Plastové stojánky

V nabídce najdete stojánky na letáky a vizitky, stojánky typu T a L, nastavitelné či otočné stojánky. Při výměně obsahu většinou postačí pouze vložit tiskovinu mezi dvě ochranné desky, které ji chrání před vyblednutím či poškozením.

Plexi stojánky

V nabídce máme stojánky na letáky typu T, L a A, a to v orientaci na výšku i na šířku. Při výměně obsahu většinou postačí pouze vložit tiskovinu mezi dvě ochranné desky, které ji chrání před vyblednutím či poškozením.

Dřevěné stojánky

V nabídce dřevěných informačních stojánků nabízíme stojánky nejrůznějších tvarů, které představují praktický doplněk pro restaurace či kavárny. Jsou vybaveny černou popisovatelnou tabulí a disponují elegantní kombinací moderny i retra. Stojánky mají stabilní základny, takže se dají umístit prakticky kdekoli a vzhledem ke svému zpracování jistě přitáhnou pozornost. Popisovat je můžete pohodlně pomocí křídových popisovačů.

Magnetické stojánky

V nabídce máme klasické magnetické stojánky typu T a magnetické stojánky bez podstavy. Každý si tedy vybere přesně podle potřeby. Výměna obsahu je u tohoto typu velmi jednoduchá, protože stačí vložit tiskovinu mezi dvě ochranné desky, které jsou spoieny k sobě pomocí magnetů.

skrýt text

1 - 24 z 341 produktů
Výprodej
Skladem
Akce
Světelný LED klaprám A2, profil 19 mm

Světelný LED klaprám A2, profil 19 mm

Skvělý nástroj pro prezentaci, LED podsvícení, profil 19 mm, ostré rohy, z kvalitního eloxovaného hliníku, ochranný UV filtr, snadná instalace…

Světelný LED klaprám A2, profil 19 mm Hliník
4 999 Kč bez DPH
6 049 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
Klaprám A4, oblý roh, profil 25 mm

Klaprám A4, oblý roh, profil 25 mm

Skvělý nástroj pro prezentaci, profil pouhých 25 mm, oblé rohy, z kvalitního eloxovaného hliníku, ochranný UV filtr, snadná instalace, lze zavěsit na zeď…

Klaprám A4, oblý roh, profil 25 mm Stříbrná
199 Kč bez DPH
241 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
Dřevěné áčko ekonomické

Dřevěné áčko ekonomické

Dřevěný poutač, profil z kvalitního borovicového dřeva, tmavě hnědá, černá, nebo světle hnědá barva profilu, oboustranná popisovací tabule, vhodné do venkovních prostor, tabule o rozměru 55 x 85 cm, elegantní …

Dřevěné áčko ekonomické  ČernáDřevěné áčko ekonomické  Tmavě hnědáDřevěné áčko ekonomické  Světle hnědá
1 679 Kč bez DPH
2 032 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
Klaprám A4, ostrý roh, profil 25 mm

Klaprám A4, ostrý roh, profil 25 mm

Médium pro vystavení tiskovin, pro formát A4, instalace na zeď, materiál hliník/plast, profil 25 mm, ostré rohy, ochranná UV fólie, montážní materiál v balení…

Klaprám A4, ostrý roh, profil 25 mm StříbrnáKlaprám A4, ostrý roh, profil 25 mm BíláKlaprám A4, ostrý roh, profil 25 mm Černá
229 Kč bez DPH
277 Kč vč. DPH
Skladem > 5 ks
Stojánek na letáky formátu A4, 2 kapsy

Stojánek na letáky formátu A4, 2 kapsy

Skvělý nástroj pro prezentaci letáků, formát A4, z kvalitního plastu, 2 úložné kapsy…

Stojánek na letáky formátu A4, 2 kapsy Čirá
299 Kč bez DPH
362 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
SICO stojánek na vizitky

SICO stojánek na vizitky

Skvělý nástroj pro prezentaci vizitek, z kvalitního plastu, snadno se stane středem pozornosti…

SICO stojánek na vizitky Čirá
39 Kč bez DPH
47 Kč vč. DPH
Odesíláme do 23. 4. 2024
Klaprám A3, ostrý roh, profil 25 mm

Klaprám A3, ostrý roh, profil 25 mm

Médium pro vystavení tiskovin, pro formát A3, instalace na zeď, materiál hliník/plast, profil 25 mm, ostré rohy, ochranná UV fólie, montážní materiál v balení…

Klaprám A3, ostrý roh, profil 25 mm StříbrnáKlaprám A3, ostrý roh, profil 25 mm BíláKlaprám A3, ostrý roh, profil 25 mm Černá
269 Kč bez DPH
325 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
Stojánek na letáky A4, na zeď

Stojánek na letáky A4, na zeď

Skvělý nástroj pro prezentaci letáků, formát A4, velká úložná kapsa, z kvalitního plastu…

Stojánek na letáky A4, na zeď Čirá
279 Kč bez DPH
338 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
Stojánek na letáky formátu A5, 1 kapsa

Stojánek na letáky formátu A5, 1 kapsa

Skvělý nástroj pro prezentaci letáků, formát A5, z kvalitního plastu, 1 úložná kapsa…

Stojánek na letáky formátu A5, 1 kapsa Čirá
139 Kč bez DPH
168 Kč vč. DPH
Odesíláme do 23. 4. 2024
Stojánek na letáky formátu A4, 3 kapsy

Stojánek na letáky formátu A4, 3 kapsy

Skvělý nástroj pro prezentaci letáků, formát A4, z kvalitního plastu, 3 úložné kapsy…

Stojánek na letáky formátu A4, 3 kapsy Čirá
529 Kč bez DPH
640 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
Stojánek na letáky formátu A4, 4 kapsy

Stojánek na letáky formátu A4, 4 kapsy

Skvělý nástroj pro prezentaci letáků, formát A4, z kvalitního plastu, 4 úložné kapsy…

Stojánek na letáky formátu A4, 4 kapsy Čirá
649 Kč bez DPH
785 Kč vč. DPH
Odesíláme do 23. 4. 2024
Klaprám A1, ostrý roh, profil 25 mm

Klaprám A1, ostrý roh, profil 25 mm

Skvělý nástroj pro prezentaci, profil pouhých 25 mm, ostré rohy, z kvalitního eloxovaného hliníku, ochranný UV filtr, snadná instalace, lze zavěsit na zeď…

Klaprám A1, ostrý roh, profil 25 mm StříbrnáKlaprám A1, ostrý roh, profil 25 mm BíláKlaprám A1, ostrý roh, profil 25 mm Černá
569 Kč bez DPH
688 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
Klaprám A4, ostrý roh, profil 20 mm

Klaprám A4, ostrý roh, profil 20 mm

Skvělý nástroj pro prezentaci, profil pouhých 20 mm, ostré rohy, z kvalitního eloxovaného hliníku, ochranný UV filtr, snadná instalace, lze zavěsit na zeď…

Klaprám A4, ostrý roh, profil 20 mm Stříbrná
369 Kč bez DPH
446 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
Stojánek na letáky formátu DL (pro 22 × 9,9 cm), 4 kapsy

Stojánek na letáky formátu DL (pro 22 × 9,9 cm), 4 kapsy

Skvělý nástroj pro prezentaci letáků, formát DL (pro 22 × 9,9 cm), z kvalitního plastu, 4 úložné kapsy…

Stojánek na letáky formátu DL (pro 22 × 9,9 cm), 4 kapsy Čirá
269 Kč bez DPH
325 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
Orientační systém s klaprámovými lištami 5 x 10 cm

Orientační systém s klaprámovými lištami 5 x 10 cm

Skvělý nástroj pro prezentaci, vybaven antireflexní fólií, jednoduchá instalace, přichycení pomocí šroubů nebo oboustranné pásky…

Orientační systém s klaprámovými lištami 5 x 10 cm Hliník
249 Kč bez DPH
301 Kč vč. DPH
Vyprodáno
Klaprám A2, ostrý roh, profil 25 mm

Klaprám A2, ostrý roh, profil 25 mm

Skvělý nástroj pro prezentaci, profil pouhých 25 mm, ostré rohy, z kvalitního eloxovaného hliníku, ochranný UV filtr, snadná instalace, lze zavěsit na zeď…

Klaprám A2, ostrý roh, profil 25 mm StříbrnáKlaprám A2, ostrý roh, profil 25 mm BíláKlaprám A2, ostrý roh, profil 25 mm Černá
399 Kč bez DPH
483 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
Klaprám A3, oblý roh, profil 25 mm

Klaprám A3, oblý roh, profil 25 mm

Skvělý nástroj pro prezentaci, profil pouhých 25 mm, oblé rohy, z kvalitního eloxovaného hliníku, ochranný UV filtr, snadná instalace, lze zavěsit na zeď…

Klaprám A3, oblý roh, profil 25 mm Stříbrná
259 Kč bez DPH
313 Kč vč. DPH
Skladem > 5 ks
Klaprám A0, ostrý roh, profil 25 mm

Klaprám A0, ostrý roh, profil 25 mm

Skvělý nástroj pro prezentaci, profil pouhých 25 mm, ostré rohy, z kvalitního eloxovaného hliníku, ochranný UV filtr, snadná instalace, lze zavěsit na zeď…

Klaprám A0, ostrý roh, profil 25 mm StříbrnáKlaprám A0, ostrý roh, profil 25 mm BíláKlaprám A0, ostrý roh, profil 25 mm Černá
989 Kč bez DPH
1 197 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
Informační systém - zaoblený, formát A5

Informační systém - zaoblený, formát A5

Skvělý nástroj pro prezentaci, vybaven antireflexní fólií, jednoduchá instalace, přichycení pomocí šroubů nebo oboustranné pásky…

Informační systém - zaoblený, formát A5 Černá
399 Kč bez DPH
483 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
Plexi stojánek typu L formát A5 na výšku

Plexi stojánek typu L formát A5 na výšku

Skvělý nástroj pro prezentaci, formát A5 na výšku, z kvalitního plexiskla, jednoduchá instalace…

Plexi stojánek typu L formát A5 na výšku Čirá
149 Kč bez DPH
180 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
Křídový popisovač 3 mm

Křídový popisovač 3 mm

Skvělý pro popis dřevěných tabulí, hrot s tloušťkou 3 mm, mnoho barevných variant…

Křídový popisovač 3 mm ModráKřídový popisovač 3 mm ZelenáKřídový popisovač 3 mm OranžováKřídový popisovač 3 mm RůžováKřídový popisovač 3 mm FialováKřídový popisovač 3 mm ČervenáKřídový popisovač 3 mm BíláKřídový popisovač 3 mm Žlutá
119 Kč bez DPH
144 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
Stojánek na letáky typu T na výšku, formát A4

Stojánek na letáky typu T na výšku, formát A4

Skvělý nástroj pro prezentaci, formát A4 na výšku, z kvalitního plastu, jednoduchá instalace…

Stojánek na letáky typu T na výšku, formát A4 Čirá
259 Kč bez DPH
313 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
Klaprám A1, oblý roh, profil 25 mm

Klaprám A1, oblý roh, profil 25 mm

Skvělý nástroj pro prezentaci, profil pouhých 25 mm, oblé rohy, z kvalitního eloxovaného hliníku, ochranný UV filtr, snadná instalace, lze zavěsit na zeď…

Klaprám A1, oblý roh, profil 25 mm Stříbrná
599 Kč bez DPH
725 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
Informační systém - zaoblený, formát A6

Informační systém - zaoblený, formát A6

Skvělý nástroj pro prezentaci, vybaven antireflexní fólií, jednoduchá instalace, přichycení pomocí šroubů nebo oboustranné pásky…

Informační systém - zaoblený, formát A6 Černá
259 Kč bez DPH
313 Kč vč. DPH
Odesíláme do 25. 3. 2024
Předchozí   123 ... 15Následující

Váš košík je prázdný

H
Nahoru
Kancelářský nábytekKancelářský nábytek O
Židle a křeslaŽidle a křesla O
Kancelářské vybaveníKancelářské vybavení O
Kuchyně a jídelnyKuchyně a jídelny O
Šatny a jejich vybaveníŠatny a jejich vybavení O
Venkovní vybaveníVenkovní vybavení O
Dílna a skladDílna a sklad O
Dům, byt, zahradaDům, byt, zahrada O