Logo
n 800 100 030   Volejte zdarma Po–Pá 8.00-17.00

Brašny a obaly

Pokud vám záleží na ochraně a bezpečí vašich zařízení jako notebook, netbook nebo tablet, doporučujeme vám si pořídit brašnu či obal. Tato pouzdra a tašky slouží zejména k prodloužení životnosti přístrojů, pokud je často přenášíte. Riziko vzniku nevzhledných oděrek a škrábanců díky této ochraně podstatně snížíte. 

zobrazit celý text

Jak si vybrat správnou brašnu a obal?

V první řadě je dobré si uvědomit, za jakým účelem budete brašnu využívat a jaké požadavky máte. Pokud již vlastníte batoh na notebook, ale obáváte se škrábanců kvůli kontaktu vašeho zařízení se zbylým obsahem batohu, ideálním řešením je obal na notebook se zipem. Ušetříte dostatek prostoru v batohu a vaše zařízení bude v bezpečí.

V případě, že pro vás batoh není atraktivním řešením, doporučujeme pořízení brašny na notebook. S širokou škálou nastavení a vybavení jsou vhodné i pro náročnějšího zákazníka. Mezi nejpodstatnější výhody brašn patří nastavitelný ramenní popruh s pohodlnou vycpávkou, vnitřní polstrované komory, kapsičky na příslušenství či přepážky na dokumenty. Tento typ je vhodný zejména pro podnikatele či studenty, kteří s notebookem pracují dennodenně.

  

Jak velkou brašnu si pořídit?

Co se týče velikostí, vybírejte takovou brašnu, která má vnitřní rozměry totožné s rozměry vašeho zařízení. Nedoporučujeme kupovat velký obal, pokud vlastníte malý notebook. Zařízení by v ochranném krytu nemělo žádným způsobem „plavat“, ale být stabilně a bez možnosti pohybu uloženo uvnitř brašny či obalu. Pokud tedy hledáte ochranu pro netbook s úhlopříčkou 11", pořiďte si tašku či pouzdro, které je určeno přesně pro tento rozměr přístroje.

     

skrýt text

Podle ceny

0 - 0

Podle barvy

Podle materiálu

Uzpůsobeno pro velikost

Váš košík je prázdný

H
Nahoru
Kancelářský nábytekKancelářský nábytek O
Židle a křeslaŽidle a křesla O
Kancelářské vybaveníKancelářské vybavení O
Kuchyně a jídelnyKuchyně a jídelny O
Šatny a jejich vybaveníŠatny a jejich vybavení O
Venkovní vybaveníVenkovní vybavení O
Dílna a skladDílna a sklad O
Dům, byt, zahradaDům, byt, zahrada O