Logo
n 800 100 030   Volejte zdarma Po–Pá 8.00-17.00

Reklamní áčka

Áčka jsou ideálními prvky pro prezentaci nejrůznějších informací či sdělení. Nabízíme široké spektrum moderních reklamních panelů, které na frekventovaných a viditelných místech spolehlivě zaujmou.

zobrazit celý text

Áčkové reklamní stojany jsou pro prezentaci velmi populární. Působí moderním dojmem a vyznačují se také svou praktičností. Dají se totiž pohodlně přenášet na potřebná místa a vzhledem ke svému zpracování jsou velmi stabilní na všech typech povrchů. V kategorii reklamních áček aktuálně nabízíme poutače hliníkovédřevěné a digitální.


Hliníkové reklamní áčko

Hliníkové reklamní poutače jsou ideální především pro prezentaci tiskovin. Jejich velkou výhodou je jednoduchá výměna obsahu, která je zajištěna pomocí klaprámu. Stačí tedy pouze sklopit jednu ze stran rámu a tiskovinu vložit.

Hliníková áčka jsou vhodná jak pro interiéry, tak i do exteriérů bez ohledu na počasí. Můžete je skvěle využít například před obchodem, restaurací nebo před firmou, kde vám poskytne oboustrannou plochu pro vaši reklamu.

Hliníkové reklamní áčko


Dřevěné reklamní áčko

Pokud toužíte po kreativnějším řešení, pak nabízíme také dřevěná reklamní áčka. Na tyto poutače můžete pomocí křídových popisovačů jednoduše psát či malovat, a především pak upravovat přesně podle aktuálních potřeb.

Tento typ navíc disponuje elegantním designem v kombinaci retra i moderny a zaručeně tak podtrhne styl vašeho podniku. Dřevěné reklamní poutače jsou vhodné zejména do interiérů, ale i do venkovních prostorů při příznivém počasí.

Dřevěné reklamní áčko


Digitální reklamní áčko

Digitální reklamní poutače jsou výborným řešením pro často se měnící reklamu nebo pro prezentaci videí. Tyto poutače jsou vybaveny digitálním monitorem a jsou skvěle využitelné v interiérech a krytých exteriérech, kde jistě přilákají pozornost nejednoho pozorovatele.

Největší výhodou digitálních poutačů je velmi jednoduchá obměna prezentovaného obsahu a také odolná konstukce, která monitor dokonale ochrání.

Digitální áčko


 


skrýt text

Podle ceny

0 - 0

Podle barvy

Materiál konstrukce

Typ rohů

Šířka

0 - 0 cm

Hloubka

0 - 0 cm

Výška

0 - 0 cm

Váš košík je prázdný

H
Nahoru
Kancelářský nábytekKancelářský nábytek O
Židle a křeslaŽidle a křesla O
Kancelářské vybaveníKancelářské vybavení O
Kuchyně a jídelnyKuchyně a jídelny O
Šatny a jejich vybaveníŠatny a jejich vybavení O
Venkovní vybaveníVenkovní vybavení O
Dílna a skladDílna a sklad O
Dům, byt, zahradaDům, byt, zahrada O