Logo
n 800 100 030   Volejte zdarma Po–Pá 8.00-17.00
3375

Parní mop Polti Vaporetto SV420_FRESCOVAPOR, Oranžová

Parní mop Polti Vaporetto SV420_FRESCOVAPOR, Oranžová

Parní mop s osvěžovačem vzduchu, integrovaný aroma dávkovač, max. příkon 1500 W, doba nahřívání 15 s, indikátor připravenosti páry, filtr proti vodnímu kameni, objem zásobníku na vodu 0,3 l, nastavitelný parní výkon, parkovací systém, dosah 5,5 m, vyjímatelná nádoba zobrazit celý text
Vaše cena:
2 789 Kč bez DPH
3 375 Kč vč. DPH
Množství:
800 100 030 Po–Pá 8.00-17.00

Parní mop Polti Vaporetto SV420_FRESCOVAPOR

Pro svěží a provoněný domov

S Vaporetto SV420_Frescovapor vyčistíte a provoníte Váš domov zároveň. Kartáč má zabudovaný dávkovač, který uvolňuje do ovzduší příjemné aroma.

Kartáč Vaporforce

Speciální kartáč Vaporforce má širokou čisticí plochu, která uvolňuje více páry a tím efektivněji vyčistí všechny povrchy. Samostatný flexibilní nástavec a elegantně tvarovaná hlavice nevynechají jediné místečko ve Vaší domácnosti. Kartáč se snadno dostane do veškerých rohů a zákoutí.

Eliminuje až 99,99 % bakterií, virů a plísní

Zapomeňte na koupi přídavných čisticích prostředků. Pára je přírodní a účinná metoda čištění, která důkladně ničí obrovské množství bakterií, virů a zárodků. Nejenže tímto ušetříte vaši peněženku za nejrůznější chemické prostředky, ale úklid provedete hygienicky a citlivě k životnímu prostředí. Parní mopy Vaporetto eliminují až 99,9 % nejčastějších bakterií v domácnosti.


Kompaktní, lehký a snadno ovladatelný

Největší výhodou parních mopů Vaporetto je jejich snadná manipulace. Mopy jsou lehoučké, proto jsou ideálními pomocníky úplně pro každého pro každého.

Bez problémů jej snesete po schodech, půjčíte sousedům nebo vyčistíte celou domácnost, aniž byste se unavili. Ať už pod postelí, za pohovkou nebo v rozích - díky mopům Vaporetto budete doma uklízet pohodlně a bez námahy. Nahřeje se za 15 vteřin.

Univerzální: vhodné na všechny typy podlah

Vaporetto SV420_Frescovapor je navrženo pro všechny typy podlah: parkety, mramor, koberce, koupelnové dlaždice, vinylové (PVC) podlahy a terakotové nebo kamenné dlažby. Ať už zdobí Váš domov jakýkoliv povrch, bude znovu zářit čistotou.

Mop je lehoučký a snadno se s ním manipuluje


Zabudovaný filtr se postará o eliminaci vodního kamene

Účinný na odolnou špínu

Pomocí zabudovaných štětin na zadní straně hlavice odstraníte i tu nejusazenější špínu. Parní systém je podpořen abrazivní silou štětin, které mechanicky očistí plochu od usazených nečistot a tím napomáhají k jejich perfektnímu odstranění.

Pohodlná hands-free manipulace

Nemusíte se ohýbat a ručně nasazovat návlek. Při nasazování stačí návlek umístit pod mop a trochu zatlačit, plastové záchyty na bázi suchého zipu návlek samy upevní. Naopak při sundavání lehce sešlápnete malý pedál na zadní straně.

Vyjímatelná nádoba na vodu

Praktická pomůcka k průběžnému doplňování vody. Zásobník vyjmete a jednoduše doplníte vodu, kdykoliv je potřeba. Nemusíte tedy přístroj odpojovat nebo hledat sklenici a tím přerušit práci.

Filtr na vodní kámen

Zabudovaný filtr zamezuje průtoku minerálních solí, čimž snižuje pravděpodobnost vzniku vodního kamene a umožňuje Vám bezstarostně používat běžnou kohoutkovou vodu. Filtr je vyměnitelný a jeho pravidelným obměňováním prodloužíte život Vašeho přístroje.


Parametry:

Barva: oranžová
Nastavitelný parní výkon: ano
Filtr proti vodnímu kameni: ano
Objem zásobníku na vodu: 0,3 l
Vyjímatelná nádoba: ano
Parkovací systém: ano

Rozměry:

Délka: 32 cm
Hloubka: 20 cm
Výška: 112 cm

Technické parametry:

Maximální příkon: 1500 W
Dosah: 5,5 m

0
Hodnotilo 0 zákazníků
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
Napište nám recenzi na tento produkt

Celkové hodnocení:

PODOBNÉ PRODUKTY

  • Detail produktu
Parní mop Polti Vaporetto SV420_FRESCOVAPOR
Parní mop Polti Vaporetto SV420_FRESCOVAPOR, Oranžová
2 789 Kč bez DPH
Vyprodáno

Váš košík je prázdný

Kancelářský nábytekKancelářský nábytek O
Židle a křeslaŽidle a křesla O
Kancelářské vybaveníKancelářské vybavení O
Kuchyně a jídelnyKuchyně a jídelny O
Šatny a jejich vybaveníŠatny a jejich vybavení O
Zahradní nábytekZahradní nábytek O
Dílna a skladDílna a sklad O
Dům, byt, zahradaDům, byt, zahrada O