Logo
n 800 100 030   Volejte zdarma Po–Pá 8.00-17.00
Meteostanice

Meteostanice

Meteostanice jsou šikovná zařízení, která vám sdělí množství zajímavých informací o aktuálním počasí. Informují vás na základě naměřených hodnot o pravděpodobných klimatických změnách, a navíc disponují širokým spektrem užitečných funkcí. 

zobrazit celý text

K čemu meteostanice slouží?

Počasí se poručit nedá, ale díky meteostanici budete připraveni na jakoukoliv klimatickou změnu. Už se nikdy nestane, že budete zaskočeni vydatným deštěm krátce po odchodu z domova. Zařízení vám oznámí předpověď počasí, aktuální čas a teplotu i míru vlhkosti. 

  

Jakou meteostanici si vybrat?

Nejdůležitějším kritériem pro výběr meteostanice je účel, za jakým si toto zařízení pořizujete. Pokud vás zajímají pouze data o aktuální vnitřní a venkovní teplotě, vlhkost a čas, doporučujeme vybírat z jednodušších stanic. V případě, že máte větší nároky na škálu funkcí, ideálním řešením pro vás budou multifunkční chytré meteostanice.

Tyto modely disponují kromě základní funkce měření teploty a vlhosti navíc možností nastavení budíku, pamětí teplotních rekordů ve vašem bezprostředním okolí, předpovědí počasí, indikátorem vývoje teplot a vlhkosti nebo úsporným režimem.

  

skrýt text

Podle ceny

0 - 0

Podle barvy

Šířka

0 - 0 cm

Hloubka

0 - 0 cm

Výška

0 - 0 cm

Váš košík je prázdný

H
Nahoru
Kancelářský nábytekKancelářský nábytek O
Židle a křeslaŽidle a křesla O
Kancelářské vybaveníKancelářské vybavení O
Kuchyně a jídelnyKuchyně a jídelny O
Šatny a jejich vybaveníŠatny a jejich vybavení O
Venkovní vybaveníVenkovní vybavení O
Dílna a skladDílna a sklad O
Dům, byt, zahradaDům, byt, zahrada O