Logo
n 800 100 030   Volejte zdarma Po–Pá 8.00-17.00

Kancelářský nábytek Trevix

Řada kancelářského nábytku Trevix je pro manažerské pracovny jako stvořená. Svými neobvyklými tvary, provedením a výrazným kontrastem přírodního dřeva s lesklými prvky celou kancelář doslova utváří. Díky použitým barevným kombinacím navíc zdůrazní pozici manažera. Tuto řadu jistě oceníte nejen při běžné každodenní práci, ale především pak při schůzkách s klienty či obchodními partnery. Přizpůsobte si sestavu konkrétnímu prostoru v pracovně. Co všechno tato řada nabízí?

zobrazit celý text

Co nábytková řada nabízí?

S nábytkovou řadou Trevix si můžete svou kancelář vybavit do nejmenších detailů. Jednotlivé prvky této řady navíc disponují moderní kombinací dřeva a lesklých prvků, které přispějí k reprezentativnímu vzhledu celé kanceláře.

Pro zlepšení organizace a rozšíření pracovní plochy doporučujeme využít například rohových pracovních míst nebo samostatných kontejnerů. Nabízíme však také skříně v nejrůznějších provedeních a velikostech nebo třeba vybavení pro zasedačku.

Sestava kancelářského nábytku Trevix


Kancelářské stoly Trevix

Stoly Trevix oceníte nejen při běžné každodenní práci na počítači, ale díky modernímu vzhledu i při schůzkách s klienty a obchodními partnery. Horní desky i podnože stolů mají sílu 38 mm a jsou vyrobené z laminované dřevotřísky. Okraje i hrany desky jsou lemovány ochrannou ABS o síle 2 mm.

Stoly jsou vybavené nastavitelnými nožkami. Díky nim si můžete změnit výšku stolu až o 12 mm a snadno se tak vypořádat třeba s nerovnostmi podlahy. Všechny pracovní stoly mají na své horní desce umístěn uzavíratelný box pro připojení. Budete tak moci využít hned 2 elektrické zásuvky, USB port a 2 síťové konektory.

Klasické pracovní stoly Trevix nabízíme v délkách 180 a 200 cm s jednotnou hloubkou 90 cm.

Stoly s kontejnerem nabízíme v délce 200,5 cm s jednotnou hloubkou 90 cm. Každý z těchto stolů je vybaven kontejnerem se 3 zásuvkami. Velkou výhodou kontejneru je především 100% výsuv zásuvky s tlumením a centrální zamykání. Vždy tedy postačí uzamknout zámek umístěný na horní zásuvce a zamknou se všechny zásuvky najednou.


Jednací stoly Trevix

Jednací stoly Trevix doporučujeme zejména do zasedacích místností. Vzhledem ke svému zpracování a skvělým dezénům vytvoří snadno autoritativní dojem.

Horní desky i podnože stolů mají sílu 38 mm a jsou vyrobené z laminované dřevotřísky. Okraje i hrany desky jsou lemovány ochrannou ABS o síle 2 mm.

Jednací stoly jsou stejně jako klasické pracovní stoly na své horní desce vybaveny uzavíratelným boxem pro připojení. Budete tak moci využít hned 2 elektrické zásuvky, USB port a 2 síťové konektory.

Nabízíme je ve 3 velikostech. Vybírat můžete z délek 180, 260 nebo 360 cm s jednotnou hloubkou 140 cm.


Rohová pracovní místa Trevix

Rohová pracovní místa Trevix se vzhledem ke svému speciálnímu tvaru snadno přizpůsobí tvaru místnosti a skvěle využijí jakýkoliv rohový prostor. Horní deska stolu i podnože mají sílu 38 mm a jsou vyrobeny z laminované dřevotřísky. Okraje i hrany desky jsou lemovány ABS hranou o tloušťce 2 mm.

Rohové místo se skládá z pracovní desky a z kontejneru, který obsahuje 2 zásuvky a 3 úložné prostory. Kompletní sestava je vybavena nastavitelnými nožkami. Díky nim si můžete změnit výšku až o 12 mm a přizpůsobit si ji podle potřeby. Nožky vám také pomohou se vypořádat například s nerovnostmi podlahy.

Stejně jako klasické pracovní stoly jsou i rohová pracovní místa na své horní desce vybavena uzavíratelným boxem pro připojení. Budete tak moci využít hned 2 elektrické zásuvky, USB port a 2 síťové konektory.

Rohová pracovní místa Trevix nabízíme v rozměru 200,5 x 180 cm pro pravou i levou stranu. Výška těchto prvků je shodná se standardními stoly, tedy 76 cm.


Kancelářské kontejnery Trevix

S kancelářskými kontejnery Trevix si rozšíříte pracovní místo a získáte další úložný prostor v podobě zásuvek nebo polic.

Boky i horní desky kontejnerů mají sílu 18 mm a jsou vyrobeny z laminované dřevotřísky. Okraje a hrany desek jsou lemovány ABS o síle 0,45 a 2 mm.

Rozlišujeme celkem 3 typy pojízdných kontejnerů.

Pojízdný kontejner

  • Vybaven 3 zásuvkami
  • Centrální zamykání
  • Kolečka pro snadný přesun

Přístavný kontejner

  • Vybaven 3 zásuvkami
  • Úložný prostor s dveřmi
  • Centrální zamykání zásuvek

Přístavný kontejner

  • Vybaven 3 zásuvkami
  • 2 úložné prostory s dveřmi
  • Centrální zamykání zásuvek

Kancelářské skříně Trevix

Skříně Trevix jsou nezbytnou součástí kanceláří a pomohou vám vytvořit dostatek úložného prostoru pro nejrůznější věci.

Desky skříní mají sílu 18 mm a jsou vyrobeny z laminované dřevotřísky. Skříně disponují nastavitelnými nožkami, pomocí kterých si můžete změnit výšku až o 12 mm a přizpůsobit si je podle potřeby. Nožky vám také pomohou se vypořádat například s nerovnostmi podlahy.

Skříně rozlišujeme podle výšky na střední vysoké. Nabízíme je v různých provedeních, s různými počty odkládacích polic a různými typy dveří.

Střední skříně jsou vysoké 134,2 cm a obsahují 2 police. Vysoké skříně mají výšku od 169 cm do 213 cm a jsou vybaveny 3 či 4 policemi. V případě šatní skříně je za dveřmi 1 police a kovový výsuvný věšák.


Doplňky nábytku Trevix

Doplňky této nábytkové řady vám pomohou si lépe zorganizovat pracovní prostor. Skvělým pomocníkem se stanou třeba jednací prvky, pomocí kterých si rozšíříte pracovní stůl.

skrýt text

Váš košík je prázdný

H
Nahoru
Kancelářský nábytekKancelářský nábytek O
Židle a křeslaŽidle a křesla O
Kancelářské vybaveníKancelářské vybavení O
Kuchyně a jídelnyKuchyně a jídelny O
Šatny a jejich vybaveníŠatny a jejich vybavení O
Venkovní vybaveníVenkovní vybavení O
Dílna a skladDílna a sklad O
Dům, byt, zahradaDům, byt, zahrada O